Item 6941 - La fabrication de la bière. Troisième partie : la fermentation

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Reference code

BE A4006 CO 002-CII-6941

Title

La fabrication de la bière. Troisième partie : la fermentation

Date(s)

  • 1905 (Creation)

Level of description

Item

Extent and medium

1 volume

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Name of creator

(1872-1955)

Biographical history

Léon Verhelst, professeur (brasserie) à l'Université catholique de Louvain, président du Conseil d'administration des brasseries Artois.

Archival history

Immediate source of acquisition or transfer

Versement de la Faculté d'ingénierie biologique, agronomique et environnementale (AGRO).

Content and structure area

Scope and content

Notes de cours manuscrites du professeur.

Appraisal, destruction and scheduling

Accruals

System of arrangement

Conditions of access and use area

Conditions governing access

Conditions governing reproduction

Language of material

  • French

Script of material

Language and script notes

Physical characteristics and technical requirements

228 folios écrits principalement au recto.

Finding aids

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Existence and location of originals

Existence and location of copies

Related units of description

Voir CII 6939 et 6940 pour les première et la deuxième parties du cours.

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